Як вигідно і швидко продати житло?

09.01.2020   

Прийнявши рішення продати нерухомість, Ви задаєтесь питанням як це зробити?

Ви можете зробити це самостійно або звернутись до професійного ріелтора.Якщо ж вирішили проводити це своїми силами, ось кілька порад як це зробити правильно.

Крок 1. Визначити вартість нерухомості. Правильна стартова ціна відіграє дуже важливу роль, адже від неї залежить скільки часу піде на продаж об’єкту. Занадто висока ціна відіб’є потенційних покупців, а занижена викличе підозри.Для цього Вам потрібно проаналізувати ринок нерухомості, виявити всі аналогічні і конкурентні пропозиції, оцінити вигоди і недоліки власного житла.

Крок 2. Привести документи в порядок. Краще це зробити до початку продажу, щоб не втратити потенційних покупців, які не будуть мати змоги довго очікувати на виготовлення.Документи мають бути в оригіналах і дійсними за термінами. Оформіть вчасно спадщину, узаконьте добудови та перепланування, вклейте фото в паспорт по віку, оформіть довіреність (якщо власники закордоном). Зверніться за консультацією до нотаріуса або юриста.

Крок 3. Зробіть передпродажну підготовку. Головна мета-щоб клієнт закохався в майбутнє житло. Найкращий варіант, коли в приміщенні вже ніхто не проживає і в нього можна вселитись одразу.Викиньне все непотрібне, вивезіть старі меблі, звільніть простір. Помийте вікна, щоб збільшити освітлення. Поремонтуйте сантехніку і всі несправності. Зробіть косметику, якщо це необхідно. Повірте, покупець це оцінить і не буде суттєво торгуватись.

Крок 4. Розмістіть оголошення. Для цього оберіть сайти чи газети, де розміщення буде максимально ефективним.Зробіть якісні фото або відео. Напишіть продаючий текст, який буде цікавим і доступним. Приймайте дзвінки від потенційних покупців та ріелторів. Організовуйте огляди та ведіть переговори.

Якщо весь процес для Вас виглядає занадто складним, у Вас недостатньо досвіду, хочете зберегти свій час та спокій, краще зверніться до професійного ріелтора.

Фахівці Агенції нерухомості «Ніка» нададуть Вам повний комплекс послуг з продажу або купівлі нерухомості. Ми працюємо за новою, для нашого міста, системою партнерських продажів нерухомості MLS Ternopil. Перевагою є те, що Ви отримуєте персонального ріелтора, який вже працює з іншими фахівцями у місті. Ваш об’єкт буде проданий в короткі терміни за максимально можливою ціною на ринку. А покупець отримає найкраще житло з існуючих пропозицій. Ми знаємо як визначити правильну стартову ціну, підготувати об’єкт до продажу, сформувати попит, утримувати і керувати ним. Наша мета- задоволені клієнти, які будуть звертатись надалі і рекомендувати друзям.

Чекаємо Вас за адресою: вул..Стуса,1, 3пов., тел..+38(067)3324154, (0352)422023 Сова Марія Олегівна.

 

 

Замовити зворотній дзвінок